Om Spara med Sara

Jag vill dela med mig av mitt ekonomiska tänk i syfte att hjälpa andra att bemästra sin egen ekonomi och bli av med ett eventuellt dåligt samvete kring pengar. Jag tycker privatekonomi är roligt och ser många möjligheter när det gäller just ekonomi.

Många vänner och bekanta beskriver pengar som något jobbigt och att de helst inte vill tänka på pengar överhuvudtaget, att de saknar kontroll över sin ekonomi. Det behöver inte vara på det sättet. Det går att få kontroll över sina pengar och att man även med en låg inkomst känner att man lever lyxigt.

Mitt sparande har bland annat lett till att jag kunnat unna mig en jordenruntresa i över ett års tid, en kontantinsats till en lägenhet samt början till en utdelningsportfölj till pensionen.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close